Turul Állatorvosi Rendelő és Patika

Munkatársaink

dr. Milei László – ügyvezető – klinikus állatorvos

Tel: 06 30 5511346

1984- ben szereztem meg az állatorvosi diplomámat Budapesten. Gyakornokként  a gödöllői és a  ceglédi  állatkórházakban, majd  az állatorvosi egyetem szülészeti tanszékén szereztem tapasztalatokat. 1990-ben Münchenben német állatorvosi diplomát szereztem. Több évig dolgoztam Bajorországban, kisállat és haszonállat rendelőkben. 1993-tól Puchheim-ban (München) saját kisállat rendelőt nyitottam.  2009-ben alapítója voltam Veresegyházon a Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikának, majd 2013-ban megnyitottuk a  gödöllői Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikát.

Kedveltebb területek:  Alternatív medicina, sebészet, bőrgyógyászat

dr. Székely Dániel – kisállatgyógyász szakállatorvos, kórházvezető

Tel: 06 30 5888590

Állatorvosi diplomámat 2007-ben szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán, Budapesten. Klinikai gyakorlatomat Hollandiában, az utrechti egyetem kisállat klinikáján, majd a budapesi állatorvosi egyetem belgyógyászatán szereztem. Több nagy forgalmú budapesti klinikán (Non-stop Állatkórház, Csepeli Állategészségügyi Központ, Körönd Állatorvosi Rendelő), majd a gödi Profivet Állatkórházban szereztem széleskörű tapasztalatot a kedvenc állatok konzervatív, ill. sebészeti ellátása terén. 2014-ben csatlakoztam a rendelői csapathoz. 2017-ben sikeresen vizsgáztam és kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Kedveltebb területeim: sebészet, ultrahang- ill. röntgen-diagnosztika, egzotikus páciensek ellátása

dr. Bata Viktória – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 8228560

Állatorvosi diplomámat, mely egyben felsőfokú vadgazdálkodási képzettség is, a Szent István egyetem állatorvos-tudományi karán kaptam 2011-ben. Első tapasztalataimat diákéveimben budapesti kisállatrendelőkben szereztem, majd főállású állatorvosként több éven keresztül a Bajavet Állatorvosi Rendelő dolgoztam, és képeztem tovább magam. 2015-től pedig a Turul Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem.

Kedvelt területeim közé tartoznak az egzotikus állatok és a szülészet.

dr. Knyihár Viktória – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 6590447

2015 márciusában végeztem a budapesti Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, és ekkor csatlakoztam a rendelő csapatához is. Az egyetemi évek alatt gyakorlataimat Budapesten, Békéscsabán és Hannoverben töltöttem, jelenleg pedig az egyetem Belgyógyászati Tanszékének gyakornoki programjában is részt veszek.

Elsősorban a kisállat-gyógyászat alkotja a főbb érdeklődési körömet, azon belül is a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata.

dr. Csizmadia Petra – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 1851030

A diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán szereztem 2013-ban. Az egyetem alatt a legtöbb szabadidőmet az egyetem sebészeti klinikáján töltöttem. Így mind lágysebészetben, mind csontsebészetben sikerült elsajátítanom a legújabb műtéti technikákat. Tanulmányaim során volt szerencsém 2 hónapot eltölteni az Egyesült Államokban, Phoenix-ben egy állatorvosi klinikán. A diploma megszerzése után széleskörű tapasztalatot szereztem Szekszárdon a Központi Állatkórházban majd Budapesten a Napkelet Állatorvosi Rendelőben.

Az ortopédia és a csontsebészet áll hozzám a legközelebb. A sebészeten kívül a kedvenc területeim közé tartozik még az ultrahang- és röntgen diagnosztika.

dr. Kálnai Paula – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 3010696

2016 februárjában szereztem állatorvosi diplomát és felsőfokú vadgazdálkodási képesítést a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. 2016 júniusában csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelőhöz, ahol már pályakezdésem előtt is 2 évig gyakornokként segíthettem, és így széles körű klinikai tapasztalatot szereztem. Az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt a hannoveri és a genti kisállat klinika munkálataiba is bekapcsolódni.

Kedveltebb területeim közé tartozik a képalkotó diagnosztika és az egzotikus állatok gyógyászata

dr. Kürtös Gergő – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 3010718

Diplomámat 2016-ban szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán. Már a tanulás mellett is rendszeresen asszisztáltam egy vidéki vegyes állatorvosi praxisban, az egyetem évei alatt kezdtem érdeklődni a kisállatok belgyógyászata iránt. Az államvizsga után 3 hónapot töltöttem Belgiumban, ahol a Genti Egyetem Kisállatklinikájának munkájában vehettem részt gyakornokként. Hazatérésem után csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelő csapatához.

Kedvelt területek: belgyógyászat, labordiagnosztika, bőrgyógyászat

dr. Surányi Nina – klinikus állatorvos

 

Ferenczi Valéria – cégvezető – gazdasági vezető
Csobaji Borbála – asszisztens, patikus
Jánosi Henrietta – asszisztens, patikus
Schultz Renáta – asszisztens, patikus
Szőke Szabina – asszisztens, patikus
Varga Dalma –  asszisztens, patikus
Fábián Judit – asszisztens, patikus
Szabó Zsuzsanna – asszisztens, patikus
Fehér Tamara – asszisztens, patikus
Kertész Pálma – asszisztens, patikus
Péter Gabriella – asszisztens, patikus