06-70-621-68-51 fotiallatorvos@gmail.com

dr. Székely Dániel

Kisállatgyógyász szakállatorvos, rendelővezető

Tel.: 0670/ 621 7363

Állatorvosi diplomámat 2007-ben szereztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, Budapesten. Már az egyetemi évek alatt is a kedvencként tartott állatok ellátására fókuszáltam, így jutottam el Hollandiába, ahol az Utrechti Egyetem Kisállatklinikáján szerezhettem értékes tapasztalatokat.

A diploma megszerzése után a a SZIE Állatorvos-tudományi Karának Kisállatklinikáján kaptam gyakornoki pozíciót, ahol a belgyógyászati és intenzív ellátásban vettem részt. Több nagy forgalmú klinikán (Non-stop Állatkórház, Csepeli Állategészségügyi Központ, Körönd Állatorvosi Rendelő, Profivet Állatkórház), szereztem széles körű tapasztalatot a kedvenc állatok konzervatív, illetve sebészeti ellátása terén.

2014-től 2020-ig a gödöllői Turul Állatkórház vezető állatorvosaként dolgoztam.

2017-ben, kisállatgyógyász szakállatorvos diplomát szereztem.

2020-tól, a fóti Turul Állatorvosi Rendelő utódjaként létrejött, Kék Bagoly Állatorvosi Rendelőt vezetem. Célom, hogy pácienseinknek a lehető legmagasabb szakmai színvonalú ellátást nyújtsuk.

Kedveltebb területeim: sebészet, ultrahang- ill. röntgen-diagnosztika

dr. Bata Viktória

Kisállatgyógyász szakállatorvos

Tel.: 0670 / 621 7225

A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karán 2011-ben szereztem meg állatorvosi diplomámat, valamint felsőfokú vadgazdálkodási képzettségemet.

2015-ig Baján dolgoztam, ahol elsősorban a kisállatok ellátásával foglalkoztam, de némi betekintést szereztem a haszonállatok ellátásába is.
A következő 5 évben a Turul Állatorvosi Rendelőkben dolgoztam, legtöbbször a Fóti Rendelőben és Gödöllői Állatkórházban.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok.

2018-ban kisállatgyógyász szakállatorvos képzettséget szereztem.

2020 szeptemberében csatlakoztam a Kék Bagoly Állatorvosi Rendelő már ismerős csapatához, ahol örömmel látom el a régi és az új pácienseket.

Kedveltebb területeim: kutyák és macskák bőrgyógyászati illetve szülészeti ellátása.

 

Csobaji Borbála

Asszisztens, patikus

Kókay Regina

Asszisztens, patikus

Dávid Barbara

Kutyakozmetikus